My Companion Australian Labradoodles

PENTUEET


Meille tulee vain noin 3 pentuetta vuodessa, minkä vuoksi My Companion -pennun odotus kestää yleensä 1,5–2 vuotta. Emme halua kasvattaa jonoa liian pitkäksi, eli ajoittain emme ota lainkaan uusia perheitä jonoomme. Mielestämme jokaisella pennulla pitää olla kasvattajan hyväksymä koti jo ennen kuin pentuetta laitetaan alulle. Kasvattajan ja pentuperheen valinta on molemmin puolin tärkeä asia, eikä koiranhankinta ole mielestämme asia, jossa kannattaa hätiköidä.

Luovutamme pennut 8–9 viikon ikäisinä ottaen huomioon jokaisen pennun yksilöllisen kehityksen ja tarpeet. Panostamme vahvasti pentujen sosiaalistamiseen, jotta pennut ja perheet saavat mahdollisimman hyvät eväät yhteistä elämää varten. Toteutamme pentujen kasvatuksessa ja sosiaalistamisessa Puppy Culture -menetelmää. Pennut kasvavat keskellä omaa kotiamme ja tottuvat tavalliseen perhe-elämään.

Täällä voit tutustua aiempiin pentueisiimme sekä muutamiin lemmikki- ja jalostuskoiriimme.

Lupauksena omille kasvateillemme tarjoamme koiran eliniän pituisen tuen ja neuvonnan missä tahansa ongelmatilanteissa tai muissa asioissa, joihin haluatte kysyä neuvoa / kasvattajan mielipidettä. Autamme parhaamme mukaan myös siinä tilanteessa, jos jostain syystä koirasta joudutaan luopumaan: yritämme löytää koiralle uuden hyvän perheen. Voit tutustua meihin ja toimintaamme täällä.

Pennun hankinta etenee näin:

1. Ota meihin yhteyttä täyttämällä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

2. Jonoon pääseminen edellyttää, että tapaamme koko perheen meillä. Näin voimme tutustua sekä keskustella toiveista ja ajatuksista koiranhankinnan suhteen. 

3. Jos päätämme molemminpuolisessa yhteisymmärryksessä edetä pennun adoptiossa, perhe siirtyy pentujonoon. Pentuja tarjotaan jonossa oleville, kun niitä syntyy, jokaisen pennun yksilölliset ominaisuudet ja tarpeet huomioiden. Jos perheellä on ehdottomia vaatimuksia pennun koosta, sukupuolesta, väristä tai vanhemmista, se hidastaa pennun saantia, koska mahdollisuutemme vaikuttaa syntyvien pentujen ominaisuuksiin ovat rajalliset.