My Companion Australian Labradoodles

PENTUEET


Kasvatamme noin kolme pentuetta vuodessa. Pentujonomme on tällä hetkellä noin 1-1,5 vuoden pituinen.

Mielestämme jokaisella pennulla pitää olla kasvattajan hyväksymä koti jo ennen kuin pentuetta laitetaan alulle. Kasvattajan ja pentuperheen valinta on molemmin puolin tärkeä asia, eikä koiranhankinta ole mielestämme asia, jossa kannattaa hätiköidä. 

Luovutamme pennut noin 8 viikon ikäisinä. Panostamme vahvasti pentujen sosiaalistamiseen, jotta pennut ja perheet saavat mahdollisimman hyvät eväät yhteistä elämää varten. Toteutamme pentujen kasvatuksessa ja sosiaalistamisessa Puppy Culture -menetelmää. Pennut kasvavat keskellä omaa kotiamme ja tottuvat tavalliseen perhe-elämään. Pennun mukana saat monipuolisen pentupaketin, johon voit tutustua täällä.

Lupauksena omille kasvateillemme tarjoamme koiran eliniän pituisen tuen ja neuvonnan missä tahansa ongelmatilanteissa tai muissa asioissa, joihin haluatte kysyä neuvoa / kasvattajan mielipidettä. Autamme parhaamme mukaan myös siinä tilanteessa, jos jostain syystä koirasta joudutaan luopumaan: yritämme löytää koiralle uuden hyvän perheen. Voit tutustua meihin ja toimintaamme täällä.


Pennun hankinta etenee näin:

1. Ota meihin yhteyttä täyttämällä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen

2. Jonoon pääseminen edellyttää, että tapaamme koko perheen meillä. Näin voimme tutustua sekä keskustella toiveista ja ajatuksista koiranhankinnan suhteen. 

3. Jos päätämme molemminpuolisessa yhteisymmärryksessä edetä pennun adoptiossa, perhe siirtyy pentujonoon. 

4. Pentujen ollessa noin 7 viikon ikäisiä me kasvattajina valitsemme, mitä pentua tarjoamme mihinkin perheeseen. Valinnassa huomioidaan pennun luonne ja muut ominaisuudet, ulkopuolisen ammattilaisen tekemän persoonallisuusarvion tulokset ja omat havaintomme pennusta sekä perheiden elämäntavat, odotukset ja suunnitelmat tulevasta koirakaveristaan. Tärkein kriteeri pennun valinnassa kullekin perheelle on pennun sopiva luonne ja temperamentti. Jos perheellä on useita ehdottomia vaatimuksia pennun koosta, sukupuolesta, väristä tai vanhemmista, se todennäköisesti hidastaa pennun saantia, koska mahdollisuutemme vaikuttaa syntyvien pentujen ominaisuuksiin ovat rajalliset.

Kaikki aikaisemmat pentueemme löydät listattuna täältä.