My Companion Australian Labradoodles

PENTUEET


Meille tulee vain 1–2 pentuetta vuodessa, minkä vuoksi My Companion -pennun jonotus kestää yleensä noin puolitoista vuotta. Luovutamme pennut n. 9 viikon ikäisinä ottaen huomioon jokaisen pennun yksilöllisen kehityksen ja tarpeet. Panostamme vahvasti pentujen sosiaalistamiseen, jotta pennut ja perheet saavat mahdollisimman hyvät eväät yhteistä elämää varten. Toteutamme pentujen kasvatuksessa ja sosiaalistamisessa Puppy Culture -menetelmää. Pennut kasvavat keskellä omaa kotiamme ja tottuvat tavalliseen perhe-elämään.

Täällä voit tutustua aiempiin pentueisiimme sekä muutamiin lemmikki- ja jalostuskoiriimme.


My Companion ALD -lemmikkipennun hinta on 2600€, sis. alv 24% (hinta vuonna 2018, muutokset mahdollisia). Hinta sisältää pennun lisäksi:

- eläinlääkärin terveystarkastuksen 7 viikon iässä + kirjallisen terveystodistuksen

- mikrosirutuksen sekä mikrosirunumeron rekisteröinnin Turvasiru.fi-palveluun

- ammattilaisen tekemän luonnetestauksen + kirjallisen testiraportin

- madotukset siihen asti, kun pentu luovutetaan + ohjeet jatkosta

- pennun rekisteröinnin ALAEU-järjestön rekisteriin + ALAEU:n virallisen sukutaulun

- pennun steriloinnin 16 kk ikään mennessä

- pentupakkauksen, jossa on 2 kg ruokaa, jota pentu on tottunut kasvattajan luona syömään, kaulapanta, lelu ja puruluu, emon ja kasvattajan kodin tuoksuinen "unirätti", pennunhoito-opas, turkinhoito-opas, ym. hyödyllistä

- ensimmäisen vuoden jäsenmaksun Suomen Australianlabradoodle ry:ssa

- pennun varhaisen sosiaalistamisen kasvattajan luona Puppy Culture -ohjelman mukaisesti, pennun luonteen yksilöllisesti huomioiden ja perheen tarpeita kuunnellen

- koiran eliniän pituisen tuen ja neuvonnan missä tahansa ongelmatilanteissa tai muissa asioissa, joihin haluatte kysyä neuvoa / kasvattajan mielipidettä. Autamme parhaamme mukaan myös siinä tilanteessa, jos jostain syystä koirasta joudutaan luopumaan: yritämme löytää koiralle uuden hyvän perheen. Voit tutustua meihin ja toimintaamme täällä.

Pennun adoptio etenee näin:

1. Ota meihin yhteyttä täyttämällä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

2. Jonoon pääseminen edellyttää, että tapaamme koko perheen meillä. Näin voimme tutustua sekä keskustella toiveista ja ajatuksista koiranhankinnan suhteen. 

3. Jos päätämme molemminpuolisessa yhteisymmärryksessä edetä pennun adoptiossa, perhe siirtyy pentujonoon. Jonossa voi olla maksimissaan 10 perhettä kerrallaan. Pentuja tarjotaan jonossa oleville, kun niitä syntyy. Jos perheellä on ehdottomia vaatimuksia pennun koosta, sukupuolesta, väristä tai vanhemmista, se saattaa hidastaa pennun saantia, koska pystymme vaikuttamaan syntyvien pentujen ominaisuuksiin vain tiettyyn rajaan asti. 

4. Kun perhe liittyy pentujonoon, lähetämme laskun varausmaksusta, joka on 10% myyntihinnasta. Varausmaksu on osa pennun hintaa, eli se vähennetään loppulaskusta.


TÄLLÄ HETKELLÄ EMME OTA UUSIA PERHEITÄ PENTUJONOON!

Emme halua venyttää pentujonoja kymmenien ihmisten mittaisiksi, koska silloin jonojen hallinnointi vaikeutuu ja pennun jonottamisen aika pitenee. Jos sinulla ei ole kiire pennun hankinnassa ja haluat olla meihin yhteydessä, voit toki sen tehdä: kerro vähän itsestäsi ja koirahaaveistasi sekä aikataulusta, milloin toivoisit uutta perheenjäsentä laumaasi.