Oman elämänsä

SUPERSANKARIT


"Pikkuruinen Mocca saapui luoksemme Norjasta marraskuun pimeimpänä päivinä ja toi mukanaan aimo annoksen iloa ja valoa. Moccan pehmeän suklaanvärisen turkin rapsuttaminen saa aina hymyn huulille ja näin synkinkin päivä kirkastuu. Mocca huolehtii siitä, että käymme päivittäin nauttimassa ulkoilusta ja metsän rauhoittavasta voimasta. 

Moccan myötä olemme tutustuneet useaan ihanaan ihmiseen ja koiraan niin lenkkipoluilla kuin koiratapaamisissa. Mocca on innoissaan lähtenyt myös mukaan töihin koululle ja on siellä auliisti jakanut hyvää mieltä niin lapsille kuin aikuisillekin. Mocca on oikea arjen supersankari. Kiitos Hannelle ja Annalle tästä lempeästä tassuterapeutista, jonka kanssa saamme jakaa päivittäin elämän ilot ja surut!" 

Perhe Nurmio & Mocca

Turku

"Alma on meidän perheen päivänsäde: iloinen ja huumorintajuinen söpöys. Alma lohduttaa, kuuntelee ja tulee syliin. Se rakastaa yhteisiä seikkailujamme metsässä ja merenrannalla. Ja päiväunia niiden jälkeen. Lasten kaveritkin saavat osansa Almasta – se kun tykkää rapsutuksista ja jalkapalloilusta muiden mukana.
Alma opettaa ja oppii. Alma rakastaa kaikenlaisia uusia temppuja, leikkejä ja treenejä. Se nauttii erityisluokassa oppilaiden kanssa toimimisesta: kuuntelee lukijaa, ilahduttaa, ottaa kaikkiin tasapuolisesti kontaktia ja auttaa yli suuren tunteen aiheuttamasta tilanteesta.
Alma nauttii koirakavereidensa kanssa hengailusta. Alma on ihana tyyppi. Pure hippie love! Kiitos Annalle ja Hannelle tästä täydellisen upeasta pakkauksesta!"

Perhe Järnström & Alma

Parainen

"Mitä ALD-pentu on tuonut meidän elämään? Ison kasan iloa ja rakkautta, yhteisen harrastuksen, hellittelyn kohteen, murheenpoistajan, tassunjäljet olohuoneen lattialla, vauhtiviivat sohvapeitossa, uudelleen muotoutuneen käsityksen siitä, mitä on siisti koti, jalanlämmittimen, herätyskellon, aikaiset aamut, halun palata pian takaisin kotiin, kadonneet sukat, reikäiset kumisaappaat, pari uutta kuoppaa kukkapenkkiin, huokauksia ja suukkoja, ehdotonta rakkautta, katseen joka sulattaa sydämen, huolen toisen hyvinvoinnista, lenkkikaverin, stressinpoistajan ja ihan parhaan ystävän! Erityiskiitos Annalle ja Hannelle tuestanne ensimmäisen koiran kanssa. Olette huippuja!"

Perhe Kurvinen & Vili

Pori


  • "Liinu, alias räyhä Reino tai hepuli Heikki, on niin suloinen ja herttainen, että hurmaa kaikki mennen tullen. Kotiin tullessamme Liinusta tulee täysin sylikoira ja hän tassulla pyytää vaan lisää ja lisää rapsutuksia, mikä on ihanaa! Välillä sitä pysähtyy miettimään, että asuuko meillä oikeasti koira vai jonkun sortin kenguruapina, kun Liinu pomppii niin korkealle ja pujahtaa mitä ihmeellisimmistä väleistä. Kiitos kuitenkin Hannelle ja Annalle, jotka antavat loistavia vinkkejä pieniin ja isompiinkin pulmiin. Parasta se vaan on kun on touhukas koira, joka rakastaa temmeltää metsissä vapaana ja osallistua siivoamiseen joka ikinen kerta. Tälläkin hetkellä hän makaa portin takana ja yrittää ajatuksen voimalla saada kengät itselleen."

Perhe Tuominen & Liinu

Turku

"Koira-allergiani takia olimme kuopanneet haaveen omasta koirasta. Kävimme nuuskuttelemassa ja silittelemässä näitä ihania koiria Annan luona ja kas kummaa mitään oireita en saanutkaan. Tästä rohkaistuneena uskalsimme lähteä oman koiran hankintaprosessiin. Muistan ikuisesti sen päivän kun Anna ja Hanne tulivat meille ihana karvapallero sylissään – kuinka pitkään olimmekaan sitä odottaneet. Se oli rakkautta ensi kohtaamisella! Niki on äärettömän sosiaalinen, ihmisläheinen, rauhallinen, pehmeäluonteinen, kärsivällinen, älykäs, ystävällinen ja intuitiivinen koira. Aloimme heti pennusta asti käydä Nikin kanssa vierailulla erityislasten ja -nuorten pienryhmäkodissa sekä myös omalla työpaikallani erityislasten luona. Niki on nyt toiminut säännöllisin väliajoin työparinani ja voin luottaa siihen täysin. Intuitiivisena koirana se osaa lähestyä hyvin erilaisia lapsia ja kohdata heidät sekä toimia hienosti heidän kanssaan. Kaunis kiitos Anna ja Hanne, tästä meille niin täydellisestä koirasta, ja siitä että saimme vihdoinkin toteuttaa unelmamme!"

Perhe Juvonen & Niki

Äänekoski

"Uunon läsnäolo rauhoittaa ja lohduttaa, saa hymyilemään ja hengittämään rauhallisemmin. Koiramme on perheenjäsen, joka opettaa meitä pysähtymään kiireen keskellä ja keskittymään hetkeen. Joka päivä kotiin tullessamme meitä odottaa iloinen hännän heilutus, riemukas vastaanotto ja paras ulkoiluseura. Löydämme yhdessä uudet metsäpolut ja tutustumme uusiin ihmisiin. Ymmärrämme toisiamme - on suuri ilo huomata, miten kommunikointi välillämme kehittyy ja syvenee. Uunolla on hyvä vainu ja dynaamiset liikkeet: hypyt kalliolle tai ison ojan yli ovat upeaa katsottavaa, nautimme yhdessä liikkumisen vapaudesta. Uuno on huippu tyyppi ja suuri seikkailija ja tietenkin koko perheen muru! Kiitos Hannelle ja Annalle!"

Perhe Himanen & Uuno

Turku


"Cody saapui luokseni kesäkuussa 2016 Englannista ja hänen piti olla My Companionin ensimmäinen sijoituskoira. Ihana tyttönen hurmasi koiramamin ja kaikki muutkin iloisella ja mutkattomalla olemuksellaan ja loputtomalla energiallaan. Koiramami on taipuvainen huolestumaan herkästi, ja Annalle satelikin kysymyksiä mitä ihmeellisimmistä asioista. Loputtoman kärsivällisesti Anna vastaili kaikkiin kysymyksiini, ja suhtautui välillä ehkä hupsuihinkin huoliini vakavuudella, rauhallisesti ja järkevästi. Aina asiat eivät mene niin kuin toivoisi ja ei ihan parhaiden lonkkien takia Cody ei pentuja tule tekemään. Tästä huolimatta koemme edelleen olevamme osa My Companion -porukkaa ja edelleen Anna vastaa kysymyksiini kärsivällisesti. Joten suuri kiitos Annalle ihanasta ja välittävästä suhtautumisesta koiranomistajan elämään ja niihin loputtomiin kysymyksiin! Toivon, että kaikki koiria kasvattavat ihmiset olisivat yhtä kouluttautuneita, asiaan paneutuneita ja eläimiin rakastaen suhtautuvia ihmisiä kuin Anna ja Hanne!"

Mirkka & Cody

Turku