HINTA, PENTUPAKETTI JA ELINIKÄINEN TUKI

My Companion ALD -pennun hinta 9/2020 alkaen on 2800€ (sis. alv 24%). Hinta on voimassa toistaiseksi, muutokset mahdollisia.


Hintaan sisältyy täyspäiväinen pennun hoito, kasvatus ja sosialisaatio kasvattajan toimesta sen elämän ensimmäisten 8-9 viikon ajan, Puppy Culture -menetelmän käyttö pennun kasvatuksessa, pentujen luonteiden arviointi ammattilaisen toimesta niiden ollessa n. 7 viikon ikäisiä, asianmukaiset madotukset, lääkärintarkastus ja mikrosirutus sekä sirun rekisteröinti Turvasiru-palveluun, pennun kastrointi/sterilointi sen ollessa täysikasvuinen, pennun rekisteröinti kansainväliseen ALD-roturekisteriin, sukutaulu, kahden vuoden terveystakuu geneettisten sairauksien varalta, kattava pentupaketti sekä ensimmäisen vuoden jäsenyys Suomen australianlabradoodle -yhdistyksessä. Pennut tuodaan ilman eri kulua ostajan kotiin (aina Keski-Suomeen saakka), jotta voimme pennun kotiutuessa auttaa perhettä pennun kotia koskevissa kysymyksissä. Lisäksi lupaamme olla pennun ja perheen tukena koiran koko eliniän.

Pentupakettimme sisältää My Companion -pentuoppaan, eläinlääkärin allekirjoittaman terveys- ja mikrosirutodistuksen, kirjallisen luonnearvion, rekisteröintitodistuksen sekä yhdistyksen tuottaman nelivärisen turkinhoito-ohjeen. Lisäksi pentupaketissa on 2 kg kuivaruokaa, johon pennun vatsa on tottunut, leluja, nameja, puruluita, kirjallisuutta sekä pieni "turvarätti", jossa on emon ja sisarusten tuttuja tuoksuja. Järjestämme joka vuosi vähintään yhden tapaamisen kasvateillemme ja toivomme muutenkin, että kuulisimme säännöllisesti pentujen elämästä niiden muutettua omiin koteihinsa.