PENTUPAKETTI JA ELINIKÄINEN TUKI

Pentupakettiimme sisältyy täyspäiväinen pennun hoito, kasvatus ja sosialisaatio kasvattajan toimesta sen elämän ensimmäisten 8 viikon ajan, Puppy Culture -menetelmän käyttö pennun kasvatuksessa, pentujen luonteiden arviointi ammattilaisen toimesta niiden ollessa n. 7 viikon ikäisiä, asianmukaiset madotukset, lääkärintarkastus ja mikrosirutus sekä sirun rekisteröinti Turvasiru-palveluun, pennun rekisteröinti kansainväliseen ALD-roturekisteriin, korvaus pennun kastroinnista/steriloinnista sen ollessa täysikasvuinen, kahden vuoden terveystakuu geneettisten sairauksien varalta sekä ensimmäisen vuoden jäsenyys Suomen australianlabradoodle -yhdistyksessä. Lisäksi lupaamme olla pennun ja perheen tukena koiran koko eliniän.

Pentupakettimme sisältää myös My Companion -pentuoppaan, eläinlääkärin allekirjoittaman terveys- ja mikrosirutodistuksen, kirjallisen luonnearvion, rekisteröintitodistuksen, videoituja asiantuntijaluentoja pennun kasvattamisesta sekä yhdistyksen tuottaman nelivärisen turkinhoito-ohjeen. Lisäksi pentupaketissa on 2 kg kuivaruokaa, johon pennun vatsa on tottunut, leluja, nameja, puruluita, kirjallisuutta sekä pieni "turvarätti", jossa on emon ja sisarusten tuttuja tuoksuja.


Järjestämme joka vuosi vähintään yhden tapaamisen kasvateillemme ja toivomme muutenkin, että kuulisimme säännöllisesti pentujen elämästä niiden muutettua omiin koteihinsa.