Aiemmat 

 PENTUEEMME


My Companion Mother's Day

Nuppu & Moos, s. 9.5.2016

Ensimmäinen pentueemme syntyi äitienpäivän aikaan. Nupun sulhanen Moos, hienommalta nimeltään Puppy Patch Courage, asuu Hollannissa. Pentueesta jalostukseen jäi Lempi (Mother's Day Love). Veljeksistä Niki (Mother's Day Treasure), Onni (Mother's Day Bliss) ja Sulo (Mother's Day Cuddle) muuttivat uusiin koteihin tekemään kolmen perheen koiraunelmista totta. Niki on sittemmin alkanut toimia työssä erityislasten parissa.

Pennut olivat kaikki väriltään caramellia: pennuista vaalein eli Sulo on nyt aikuisena lähes valkoinen kuten isänsä ja tummin (Lempi) on äitiään tummempi. Pennut kasvoivat medium- ja standard-kokoisiksi.


My Companion April's

Nuppu & Birk, s. 19.4.2017

Nupun toisen pentueen isä on norjalainen Birk, viralliselta nimeltään Arctic Labradoodles Mattis. Birk on minikokoinen, punainen uros, joka valittiin pentujen isäksi terapiatyyppisen luonteen ja sopivan sukutaulun perusteella. Pennuista Molla (April's Spell) ja Teppo (April's Charm) pääsevät toivottavasti tulevaisuudessa jatkamaan vanhempiensa hienoja sukulinjoja. Touho (April's Myth) touhuaa Suomen Karva-Kavereiden riveissä ja Lumo (April's Allure) aloittelee työtään erityislasten kanssa.

April's-pentueen pentujen väriskaala on caramel-apricot-red-akselilla ja koot vaihtelevat: Molla on mini, Touho ja Teppo keskikokoisia mediumeja ja Lumo kasvoi lähelle standardin rajaa.


My Companion Hippie

Lempi & Uuno, s. 20.5.2018

Tässä pentueessa yhdistettiin My Companionin ensimmäinen oma kasvatti Lempi ja oma tuontiuroksemme Uuno. Pari oli "match made in heaven": ne sopivat toisilleen täydellisesti niin koon, ulkomuodon kuin luonteidenkin osalta. Pennuista Alma (Hippie Makepeace) ja Lennon (Hippie Soulmate) muuttivat haltijaperheiden luokse ja pääsevät ehkä tulevaisuudessa osaksi My Companion -jalostusohjelmaa. Alma on myös päässyt aloittelemaan uraansa koulukoirana erityisopettaja-emäntänsä kanssa. Vili (Hippie Freespirit), Kerkko (Hippie Treehugger) ja Kerttu (Hippie Flowerpower) lähtivät lemmikeiksi koteihin, joissa heitä oli jo pitkään odotettu. Hippie-pentueen jäsenet ovat kaikki caramel-värisiä. Lennon erottuu joukosta hauskan valkoisen tuxedo-värityksensä ansiosta.


My Companion Nutcase

Nuppu & Toby, s. 18.11.2018

Nupun kolmannen pentueen isä Toby (Waltzing Matilda's Beauteous Tobias) matkusti Suomeen Yhdysvalloista. Nuppu kantoi, synnytti ja hoiti pennut kokeneen emon varmuudella. Pennuista Hilma (Nutcase Macadamia) ja Nunnu (Nutcase Pistachio) jäivät asumaan Turkuun ja kasvamaan tuleviksi jalostuskoiriksi. Sakke (Nutcase Cashew) ja Maison (Nutcase Peanut) muuttivat uusiin koteihinsa Pohjanmaalle. 
Nutcase-pentueessa värikirjo vaihtelee kermanvaaleasta dark apricot -väriin.